Short'n sweet: 8 minutter

Ryk fra konkurrenterne med den bedste sommerkøreplan​

Sommerferien nærmer sig. I mange organisationer betyder det nedgang i aktivitet og omsætning — men sådan behøver det ikke altid være.

I kan skabe et stærkt grundlag at komme tilbage til efter sommerferien. Det handler om at være på forkant. Det handler om at tænke succes. Og det handler om at bevæge sig væk fra fokus på det, der ikke fungerer.

Hvordan? Success thinking er nøgleordet. Et værktøj, der er til gavn for alle i organisationen, når det er implementeret.

I videoen fortæller Mads Winther, hvordan I skaber den bedste sommerkøreplan — og hvordan I forbereder jer på sommerperioden med en konkret øvelse og et positivt mindset.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.