B2B Salgs-playbook

En salgsplaybook er mere end en række forkølede og forældede canvasscripts. Det er den primære go-to guide for sælgeren, når det handler om at accelerere salgsprocessen og undgå de største forhindringer i salget. 

Kort sagt: En salgsplaybook er fundamentet for forudsigelig skalérbar salgssucces. Den gode salgsplaybook gør sælgerne i stand til at møde kunderne mest effektivt i alle touchpoints og med de rette værktøjer. 

For at hjælpe dig i gang med at skabe en salgsplaybook, som vil flytte jeres salgsresultater, har jeg udarbejdet en skabelon med en how-to video.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.

Mads-

Go-to guide for sælgeren

Hent salgs-playbook skabelon med eksempler