Salgsteknikker: Værktøjer til skarpere argumentation og spørgsmål

Picture of Rasmus Studstrup

Rasmus Studstrup

Salgsteknik

Som sælger er det væsentligt – for ikke at sige altafgørende – at have styr på salgsteknikken.  

Desværre viser vores nye undersøgelse ”De nye vinderne af B2B salg”, at mange salgsorganisationer står over for et kæmpe kompetencegab, fordi sælgerne ikke er trænet i en bestemt salgsmetode. 

Og det på trods af at vi ved, at det øger salget markant.  

De salgschefer, vi taler med, ønsker ofte at omstille salget fra “produktsalg” til mere “rådgivende salg”. Det kræver nye teknikker og salgsværktøjer, men det kan være vanskeligt at holde styr på, hvad man skal bruge hvornår og hvordan. 

Det vil vi gerne bidrage til at lave om på – ved at gøre det mere klart, hvilke teknikker der passer til hvilke typer salg. 

Derfor har jeg skudt en video, hvor jeg dykker ned i 3 overordnede salgsteknikker, og hvilke værktøjer I kan bruge til skarpere argumentation og spørgeteknik.

Rasmus-fokuseret_gradient

Lad os sammen drøfte salget

Få vores gratis B2B salgsanalyse, som giver dig svaret på, hvordan I bør gribe salgsarbejdet an fremadrettet. Eller book os til en 40 minutters gratis online-sparring på jeres salg.

Vores kunder fortæller, at tiden er givet godt ud.

Vil du have mere viden?

Få løbende indblik, viden og konkrete redskaber til at skabe en salgsorganisation, der er værd at investere i. Nøgleordene er adfærd, mindset, vaner, strategi, ledelse og salg. Vi deler kun, når vi er overbeviste om, at det er din tid og opmærksomhed værd.